Μια «ατάκα» του προέδρου του Ποταμιού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ήταν αρκετή για να ανάψει «φωτιά» στην ολομέλεια της Βουλής πριν από μερικά λεπτά.

«Ποτέ δεν ζήσατε από την δουλειά σας» είπε ο κ. Θεοδωράκης απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση των βουλευτών οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι, φώναζαν και με χειρονομίες ζητούσαν από τον κ. Θεοδωράκη να ανακαλέσει.

Μόλις οι φωνές κόπασαν ο επικεφαλής του Ποταμιού έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά συμπληρώνοντας στην αρχική του ατάκα πως: «Ποτέ δεν ζήσατε από την δουλειά σας. Πάντα ζούσατε από τη μισθοδοσία του κόμματος»!

Η έκρηξη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρωτοφανής καθώς δεν άφηναν τον κ. Θεοδωράκη να συνεχίσει και απαιτούσαν να κατέβει από το βήμα του ομιλητή! Ο επικεφαλής του Ποταμιου ζήτησε την προστασία του προεδρεύοντα της διαδικασίας Αλέξη Μητρόπουλο ο οποίος του απάντησε: «τι να κάνω;» ενώ όταν επαναλήφθηκε η ένταση ο κ. Μητρόπουλος του είπε να μην είναι τόσο προκλητικός.

Σα να μην έφτανε αυτό όταν η κατάσταση έδειχνε να ηρεμεί, ξεκίνησε νέος γύρος αντιπαράθεσης καθώς ο κ. Θεοδωράκης απευθυνόμενος στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως: «Ήσασταν υπάλληλοι του κόμματος που φιλοδοξούσατε να γίνετε κυβερνητικοί υπάλληλοι»!