Μια ανάρτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένου στο Facebook όπου υπήρχε η φωτογραφία της πύλης του κολαστηρίου του Άουσβιτς και στην θέση του φρικτού συνθήματος «Η εργασία απελευθερώνει» αναγραφόταν «Μένουμε Ευρώπη» προκάλεσε τον άγριο καβγά μεταξύ του Καμμένου και της εκπροσώπου του κόμματός του Μαρίνας Χρυσοβελώνη. Η ανακοίνωση της κυρίας Χρυσοβελώνη που εξόργισε τον βουλευτή ανέφερε ότι «η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια».

Και δήλωνε ότι «σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». Μάλιστα κάτω από την μακάβρια φωτογραφία που ανήρτησε  ο κ. Καμμένος υπήρχε η λεζάντα: «Μένουμε Ευρώπη, λένε, πάσει θυσία, λένε, φέρτε να υπογράψουμε τα πάντα όλα, λένε. Λέω ναι, αφού πληρώσουν το κόστος».

Η κόντρα έφτασε στα άκρα όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ συνάντησε στα σκαλιά της Βουλής την εκπρόσωπο του κόμματός του και σύμφωνα με την ίδια την έπιασε από το πέτο λέγοντάς της με απειλητικό ύφος: «Άκου εδώ κοριτσάκι μου, δεν θα βγάζεις εσύ το όνομά μου έτσι».

Η ίδια έλεγε σε βουλευτές πως ό,τι έκανε έγινε κατ’ εντολή του προέδρου του κόμματος Π. Καμμένου και ότι ο θερμόαιμος βουλευτής την περίμενε και με βίαιο τρόπο άρχισε να της φωνάζει για την ανακοίνωση που εξέδωσε αποδοκιμάζοντας την ανάρτησή του. «Ποια νομίζεις ότι είσαι;», φέρεται να της είπε προσθέτοντας «άντε από δω πέρα που σ’ έχουμε και σε ταίζουμε…», ενώ την προειδοποίησε να μην ξαναπιάσει το όνομά του σε ανακοίνωσή της.

Όπως ισχυρίστηκε η Χρυσοβελώνη όταν την έπιασε από το πέτο εκείνη αντέδρασε λέγοντάς του ότι θα φωνάξει τον Φρούραρχο της Βουλής, ενώ έσπευσαν δυο αστυνομικοί και το επεισόδιο έληξε εκεί.