Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει εκδηλώσεις, ενόψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το θάνατο του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ, ‘Αρη Βελουχιώτη.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 18.00 ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της ΤΟ Λαμίας στην πλ. Λαού της Λαμίας, γενέτειρας του ‘Αρη Βελουχιώτη και θα καταθέσει στεφάνι στο άγαλμά του.

Στις 20.30 στην πλατεία Ρήγα Φερραίου στα Τρίκαλα ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση τοποθέτησης πλάκας στους φανοστάτες, το σημείο που κρέμασαν τα κεφάλια των συντρόφων μας και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των 5 εκτελεσθέντων ΕΠΟΝιτών. Στις 21.30 θα μιλήσει στη συνεστίαση της Τ.Ο Τρικάλων στο κέντρο «Θράκα» στα Μ. Καλύβια.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 20.00 ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον ‘Αρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Σκουφά, στην πόλη της ‘Αρτας.

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 9.30 το πρωί, στις Μελάτες ‘Αρτας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των μαχητών του ΔΣΕ στις Μελάτες και στις 11.30 το πρωί, στη Μεσούντα ‘Αρτας, θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του ‘Αρη. Θα ακολουθήσει σύντομο αφιέρωμα στον Καπετάνιο του ΕΛΑΣ.