Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη ότι ο εφιάλτης του – δυστυχώς έτσι βλέπει την αναζήτηση της αλήθειας και την απόδοση Δικαιοσύνης – θα συνεχιστεί» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με το γεγονός ότι η δικογραφία για το έγκλημα των Τεμπών διαβιβάστηκε, μια μέρα πριν «κλείσει» η Βουλή λόγω ευρωεκλογών.

Όπως έχει δηλώσει και δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής αμέσως μόλις επαναλειτουργήσει η Βουλή, επισημαίνει το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θα την δεχτεί αυτή τη φορά η ΝΔ; Οι μάσκες πέφτουν κ. Μητσοτάκη, αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας ότι «θα δώσει μάχη για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη εκείνοι που διέταξαν την αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων και τη συγκάλυψη του εγκλήματος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα δώσει μάχη για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη εκείνοι που διέταξαν την αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων και τη συγκάλυψη του εγκλήματος» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου.

Πηγή: ΑΠΕ