«Είναι πολιτικά παλαβό, είναι τσίρκο Medrano, δεν βγάζει νόημα», χαρακτήρισε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «αυτός που τελείωσε τον πολιτικό του βίο είναι ο Τσίπρας. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά όχι τον Κασσελάκη, που είναι και εντυπωσιακό γιατί ήταν νύχι με κρέας».

Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι μόνο ο Νίκος Παππάς είναι ο κερδισμένος στο κόμμα της Κουμουνδούρου μιλώντας για «χυλόπιτα» από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όπως αναφέρει «νόμιζε ότι ο Κασσελάκης θα κάνει ό,τι θέλει αυτός και ο Κασσελάκης έκανε τα δικά του».

Επικεντρώνοντας στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι: «είσαι ο Τσίπρας, έχεις πάει ένα κόμμα από το 3% στο 32% και κυβέρνηση και πας σε ένα συνέδριο και τρως τα μούτρα σου. Το κόμμα του είπε δεν θέλουμε να σε βλέπουμε κ. Τσίπρα. Ο Τσίπρας έγινε ρεζίλι, πρέπει να μπει στο Αεροπλάνο και να εξαφανιστεί».

Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι είναι σε «δεινή θέση» συμπληρώνοντας ότι «θέτει θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, λέει βρείτε αντίπαλο και πάμε, βγαίνει την Κυριακή και λέει αν δεν πάω σε εκλογές θα είμαι σε ομηρία και μετά επειδή βλέπει ότι χάνει το συνέδριο δεν βάζουν την πρότασή του σε υποψηφιότητα. Αυτός είναι διπλά ρεζίλι. Έχετε δει εν ενεργεία πρόεδρο να μην καταφέρει να κατεβάσει την πρότασή του;».

Τέλος ο υπουργός Υγείας εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει πλέον έναν Παππά να κινεί τα νήματα, ο άνθρωπος καταλαβαίνει από πολιτική. Καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό και την επομένη των ευρωεκλογών θα ασκήσει κριτική στον Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει πρότασή του στο συνέδριο δεν είναι πολιτικός».