Με εκπροσώπους των αγροτών της Κρήτης αναμένεται να συναντηθεί αύριο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ηράκλειο. Την επίσκεψη γνωστοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA.

Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12:30 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ηρακλείου, ενώ στις 20:00 θα παραστεί στην κοπή της πίτας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στους «Κουρήτες».

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο: «Στη συνάντηση αυτή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ακούσει τα εξειδικευμένα προβλήματα των αγροτών της Κρήτης και παράλληλα θα ενημερώσει για τη δέσμη των επτά συγκεκριμένων και ρεαλιστικών μέτρων για τους αγρότες που παρουσίασε στην τελευταία του ομιλία στη Βουλή, την περασμένη Τρίτη. Με αφορμή τη συνάντηση αυτή η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης, που με τόσο προκλητικό τρόπο αποκλείστηκε από τη συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, να δώσουν το παρών στη συνάντηση της Ένωσης Ηρακλείου, ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα και η φωνή τους να ενωθεί με εκείνες της υπόλοιπης χώρας».