Για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα αλλά και για τα περί βούρκου που φέρεται να είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος, όπως και για το αν βρίσκονται κοντά ΝΔ και Ανδρέας Λοβέρδος ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Για τις δημοσκοπήσεις τις χαρακτήρισε σημαντικό εργαλείο και τόνισε ότι παρά τα εισαγόμενα προβλήματα αποτυπώνεται η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση αν κάνει κανείς την αναγωγή επί των αναποφάσιστων. «Δεν εφησυχάζουμε γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα. Αναγνωρίζουν οι πολίτες ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να δώσει λύσεις και δεν εφησυχάζουμε. Βλέπουμε μια δημοσκοπική προς το παρόν εναλλαγή στην δεύτερη θέση και δεν αλλάζει η πολιτική μας. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε αποτελεσματικοί», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

Για τα περί βούρκου ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «έστω και με μεγάλη καθυστέρηση καλωσορίζουμε μια μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο 2023. Δεν ξεκίνησε σήμερα αυτός ο βούρκος και επειδή αντιλαμβάνομαι την αφορμή που ειπώθηκε αυτό είναι γνωστά όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν να φυλακιστούν πολιτικοί αντίπαλοι και οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους. Δυστυχώς κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα έβλεπαν αλλά δεν μιλούσαν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Να αφήσουμε στην άκρη τις πολιτικές επιθέσεις».

«Δεν υπάρχει συζήτηση με Λοβέρδο»

Όσον αφορά στην εκδήλωση που θα κάνει σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι κοντά με τη ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση για τον Ανδρέα Λοβέρδο ούτε επιβεβαιώνω κάτι. Θεμιτή η όποια εκδήλωση και να γίνεται διάλογος. Ανήκει σε άλλο πολιτικό χώρο και δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση».