Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης με μια δήλωσή του θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος, χωρίς κάποια κομματική ταυτότητα.

Ειδικότερα, σχετικά με τις αναφορές περί νίκης του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αγγελούδης, μιλώντας στο Open, απάντησε στο εάν τοποθετείται κάπου «πολιτικά».

«Αντιλαμβάνομαι την πολιτική συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Υπήρξε μια επιλογή που κράτησα ως ‘’κόρη οφθαλμού”. Έπρεπε να απευθυνθώ στον κόσμο με μια ρητή και ξεκάθαρη θέση που έλεγε ότι αυτό το σχήμα δεν θέλει να ”χρεωθεί” πουθενά. Με αυτό τον τρόπο η Θεσσαλονίκη μπορεί να απελευθερωθεί από κάποια ”δεσμά’ που κρατούν χαμηλά τις διεκδικητικές πτήσεις της πόλης».

Αναφερόμενος στα στελέχη που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιό του, δήλωσε: «είχα πει ότι υπάρχουν εμβληματικά στελέχη της ΝΔ που ήρθαν, υπάρχουν πάρα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μπουτάρη, στελέχη από την παράταξη της κυρίας Νοτοπούλου. Αυτό έπρεπε να αποτυπωθεί κάτω από μια ανεξάρτητη κίνηση».

Ο Στέλιος Αγγελούδης αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας: «Η σχέση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έλκει την καταγωγή της από το πανεπιστήμιο. Είναι δεδομένη και δεν νομίζω ότι αμφισβητείται. Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση με το σχέδιο για την επόμενη μέρα του Δήμου».