Με την ίδια άνεση και το ίδιο σκορ (2-0) που «καθαρίζει» εσχάτως τα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός έβγαλε από τη μέση και τον Πανιώνιο.

Δυο κεφαλιές των Μακούν και Ντιόγκο απέτρεψαν οποιοδήποτε πονοκέφαλο για τους «ερυθρόλευκους» και τους επέτρεψαν να συνδυάσουν το κυνήγι του Παναθηναϊκού με την ξεκούραση ενόψει Ρούμπιν.

Πώς έπαιξε

Με αρκετές αλλαγές -ηθελημένες και μη- ήταν η ενδεκάδα που παρέταξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Πέραν, λοιπόν, των τραυματιών Μιραλάς και Πάντελιτς και του Ιμπαγάσα που έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί, ο Ισπανός επέλεξε επίσης να προστατέψει ενόψει Ρούμπιν τους Τζεμπούρ και Φουστέρ. Έτσι, ξεκίνησε βασικούς -για πρώτα φορά ταυτόχρονα- του Αμπντούν, Καζίμ και Ντιόγκο.

Κάπως έτσι, το 4-3-3 διαμορφώθηκε ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Μέγερι και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος και Τοροσίδης. Στα χαφ βρέθηκαν οι Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν (σε πιο δημιουργικό ρόλο) και στην τριάδα της επίθεσης οι Αμπντούν (αριστερά), Καζίμ (δεξιά) και Ντιόγκο (κορυφή).

Πηγή: sport-fm.gr