Δεν προτίθενται στην εθνική Ισπανίας να αλλάξουν το αγωνιστικό πλάνο τους για να αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσάμπι Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την ερχόμενη Τετάρτη (27/06). Μάλιστα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε στην κριτική που δέχονται οι «φούριας ρόχας» για την μέχρι τώρα παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάμπι Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου

Για την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία

«Δεν έχουμε προγραμματίσει τίποτα, ώστε να περιορίσουμε τον Κριστιάνο (Ρονάλντο). Πάντα παίζουμε με το ίδιο αγωνιστικό πλάνο. Μπορούμε να κάνουμε μερικές αλλαγές, να είναι πιο κοντά οι γραμμές και να είμαστε πιο κοντά στον αντίπαλο, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα»

Για τις κριτική που ασκήθηκε από τον ιταλικό Τύπο στον τρόπο που παίζει η Ισπανία

«Δεν υπήρξε συζήτηση μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να συνεχίσουμε στην ίδια αγωνιστική φιλοσοφία ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα»

Για τους Ρονάλντο, Κοεντράο και Πέπε με τους οποίους είναι συμπαίκτες στη Ρεάλ

«Είναι πολύ δυνατοί και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν»

Για τον θάνατο του Μίκι Ροκέ

«Ήταν ένα σοκ για όλους. Ολόκληρη η ομάδα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του. Είναι δύσκολο να πεθαίνει ένας αθλητής 24 ετών. Ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος».

Πηγή: sport-fm.gr