Ένα βίντεο-υπερθέαμα με τους καλύτερους του είδους. Όχι σε κάποια πίστα, στάδιο ή τεχνητά εμπόδια, αλλά σε μερικούς από τα πιο εντυπωσιακούς «φυσικούς» στίβους.

Πτήσεις διαρκείας, τρικ και χορευτικές φιγούρες που ξεφεύγουν από τη φαντασία και κάποιες φορές, τη λογική. Λήψεις slow motion, κάτω από τον καυτό ήλιο, βραδινές, χωρίς φώτα ή με φεγγάρι, από τη γη, on board ή από ελικόπτερο.

Στο βίντεο φιλοξενούνται οι αθλητές που συνθέτουν τη DC Moto team. Μετά τη «σχολή» που έχτισε με τον Ken Block, η DC επεκτείνει την επένδυση στην αδρεναλίνη με τους κορυφαίους του motocross και του freestyle.

Oι «πατριάρχες» Jeremy McGrath και Travis Pastrana, οι καταξιωμένοι Robbie Maddison και Nate Adams και οι «νεότεροι» Trey Canard, Malcolm Stewart, Adam Cianciarulo, Tyler Bereman και Carson Mumford, σε μια μοναδική «χορογραφία».

Σε έκτακτη συμμετοχή οι λιγότερο «διάσημοι» αλλά εξίσου «τρελοί» όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει, Andy Bakken, Michael Sleeter, Axell Hodges, Mitch Alcorn, Conner Mullenix, Ciaran Naran, Dylan Schmoke.

Κρατηθείτε κάπου αναπαυτικά και απλά απολαύστε το βίντεο…