Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο Scott Halbleib εργαζόταν ως σχεδιαστής και graphic designer για 15 ολόκληρα χρόνια πριν τα παρατήσει όλα για να κυνηγήσει τη μία και μοναδική του αγάπη, τις δίτροχες καστομιές.

Κι έκανε προφανώς πολύ καλά, μιας και ό,τι βγαίνει από το γκαράζ του στο Λούισβιλ του Κεντάκι βραβεύεται στα πέρατα του κόσμου και συγκεντρώνει πελάτες από Αγγλία μέχρι και Αυστραλία.

Έτσι έγινε και προσφάτως, όταν πήρε μια βαρέων βαρών Honda Valkyrie του 2014, την έγδυσε και την ανακατασκεύασε όπως μόνο αυτός ξέρει. Μόνο το ντεπόζιτο κράτησε, κι αυτό όμως του άλλαξε κυριολεκτικά τα φώτα, μετατρέποντάς το σε ένα ατσάλινο ποίημα.

Κι ενώ όλα είναι χειροποίητα και αλλαγμένα, τα βλέμματα έκλεψαν αυτά τα LED φώτα στα πλαϊνά του πιρουνιού που δίνουν στη μηχανή το χαρακτηριστικό αγριωπό της look.

Όλα τα υπόλοιπα, καμωμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, κομπλιμεντάρουν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και δείχνουν πώς ακριβώς κατάφερε ο Scott να μεταμορφώσει τη βαριά Valkyrie από μια μοντέρνα cruiser σε ένα άκρως εντυπωσιακό, φουτουριστικό και γυμνό streetfighter…