Ένα Survivor διαφορετικό, εντελώς, από ‘όλα τα προηγούμενα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε όλους τους παίκτες, από την μπλε και την κόκκινη ομάδα, στο πάρτι της Ένωσης με μοναδικό στόχο να διασκεδάζουν στον μέγιστο βαθμό.

Το κεντρικό μέρος αυτού του πάρτι άλλωστε, όπως σε όλους τους προηγούμενους κύκλους του Survivor, είχε ο διαγωνισμός καραόκε. Εκεί όπου όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να… εκτελέσουν αγαπημένα τους τραγούδια προσφέροντας στιγμές απείρου, ηχητικού κάλους στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Αμέσως μετά από κάθε προσπάθεια, ο Γιώργος Λιανός έδινε τον λόγο στους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης για να δώσουν τους κατάλληλους βαθμούς. Έτσι, στο κλείσιμο αυτής της διαδικασίας, θα είχε δημιουργηθεί μα συγκεκριμένη κατάταξη για να δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο επιστροφής στον τόπο του εγκλήματος.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, πίσω στο Survivor, επανήλθαν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, η Ρία Κολοβού και ο Τάκης Καραγκούνιας καθώς είχαν κατορθώσει να αποσπάσουν τους περισσότερους βαθμούς στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.

154 βαθμούς κατόρθωσε να συγκεντρώσει η Κατερίνα Δαλάκα, λίγο πριν πέσει η αυλαία του διαγωνισμού καραόκε, για να βρεθεί στην πρώτη θέση του πίνακα εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Αυτή η σειρά κατάταξης ήρθε να αλλάξει, όμως, όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Τζέιμς Καφετζής και απέσπασε το απόλυτο 10αρι από όλους τους συμπαίκτες του. Αμέσως μετά, δε, στη σκηνή του διαγωνισμού ανέβηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας ο οποίος απέσπασε επίσης… 10 από όλους τους συμπαίκτες τους!

Έτσι, λοιπόν, με 160 συνολικά βαθμούς οι δυο καλοί φίλοι του ριάλιτι επιβίωσης κατάφεραν να ισοψηφίσουν και να αναδειχθούν αμφότεροι νικητές για να επανέλθουν την επόμενη χρονιά στον Άγιο Δομίνικο και να εκτελέσουν ακόμα ένα τραγούδι στο πάρτι της ένωσης του επόμενου κύκλου του Survivor.