Με αφορμή το σχολιασμό ενός θέματος που αφορούσε τη Μαντόνα και την υιοθεσία των παιδιών της, η σημερινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι Yes» δεν κύλισε τόσο ομαλά. Στη συζήτηση που προέκυψε, φαίνεται πως ξέσπασε μια ένταση ανάμεσα στη Μαριάντα Πιερίδη και τον Τριαντάφυλλο, καθώς, όπως θεώρησε η τραγουδίστρια, οι σχολιαστές είχαν βγει εκτός χρόνου.

Η ατάκα της Πιερίδη στον Τριαντάφυλλο πως εκείνος «τρώει» τον τηλεοπτικό χρόνο, φαίνεται πως δεν άρεσε στον τραγουδιστή. Εντωμεταξύ, προηγουμένως, ο ίδιος είχε παρομοιάσει το σκηνικό της συζήτησης σαν αυτό που βίωνε στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είστε τώρα πέντε εναντίον μου, μου θυμίζει Survivor».

Δείτε ακριβώς τι είπαν Τριαντάφυλλος – Μαριάντα Πιερίδη:

Τριαντάφυλλος: Δεν θέλω να λέτε μία εβδομάδα πριν άλλα και μετά από μία εβδομάδα άλλα.

Μαριάντα Πιερίδη: Ποιος είπε άλλα; Μη βάζεις λόγια καρδούλα μου τώρα.

Τριαντάφυλλος: Είστε τώρα πέντε εναντίον μου. Μου θυμίζει Survivor που ήταν δέκα εναντίον μου.

Μαριάντα Πιερίδη: Υπάρχει κι ένας χρόνος και τρως τον χρόνο κι εσύ κι εμείς όσο συζητάμε περισσότερο από κάποιους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι είναι εδώ στην εκπομπή.

Τριαντάφυλλος: Παρουσιαστές δεν είμαστε;

Μαριάντα Πιερίδη: Βεβαίως αλλά ο χρόνος δεν είναι δικός μας και δεν κάνουμε ό,τι θέλουμε.

Τριαντάφυλλος: Ο χρόνος είναι δικός μας.

Τότε, η αστρολόγος έβαλε τέλος στον μεταξύ τους διάλογο, λέγοντας χιουμοριστικά στον Τριαντάφυλλο «βρε αγάπη, εγώ έρχομαι από το Μπραχάμι. Κάνε μου τη χάρη..».