Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/07) ο ηθοποιός και σεναριογράφος Τόλης Παπαδημητρίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη μακρόχρονη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος την ερχόμενη σεζόν έχει ανακοινώσει ότι θα απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό καθώς επιθυμεί να ξεκουραστεί.

«Με τον Νίκο συνεργαζόμαστε 4 χρόνια, του έγραφα τα κείμενα για τα stand-up. Το καθημερινό ήταν πολύ κουραστικό όμως είχε βρεθεί μία χημεία. Η απουσία του από την τηλεόραση θα είναι αισθητή, γιατί μόνο ο Νίκος το κάνει αυτό», ανέφερε ο Τόλης Παπαδημητρίου.

«Είναι πάρα πολύ έξυπνο που σταματάει, γιατί και ο ίδιος είχε κουραστεί, μπορεί και ο κόσμος να είχε κουραστεί. Δεν ήταν ένα απλό μαγκαζίνο, ήταν ένα καθημερινό πάρτι, σαν παράσταση», τόνισε ο ηθοποιός για τον πρώην συνεργάτη του.

«Ο τρόπος που δουλεύει όλη η ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι παρανοϊκός και η επικαιρότητα δεν βοηθούσε καθόλου τον τελευταίο χρόνο στο να κάνεις χαβαλέ», επεσήμανε ο Τόλης Παπαδημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν επιλογή του ίδιου του Νίκου Μουτσινά να ξεκουραστεί και να βρει κάτι καινούργιο.

«Πιστεύω ότι μπορεί και να δυσκολευτεί λίγο μακριά από την τηλεόραση αλλά νομίζω ότι θα αντέξει. Ότι θα επιστρέψει, θα επιστρέψει. Μπορεί να μη βγάλει και όλη τη σεζόν, δηλαδή εκεί στον Νοέμβριο-Δεκέμβριο να ξαναβγεί. Είναι σε περίοδο αλλαγών ο Νίκος, αν χρειαστεί να κάτσει, θα κάτσει», κατέληξε ο Τόλης Παπαδημητρίου.