Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» άφησε τους τηλεθεατές με την αγωνία στο «κόκκινο» και με πολλά αναπάντητα ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν στον δεύτερο κύκλο. Η σειρά του Ant1 θα επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν και θα βρουν «το αληθινό τους κοινό».

Ο Διευθυντής Προγράμματος του Ant1, Τζώρτζης Ποφάντης υποδέχθηκε τους τηλεοπτικούς συντάκτες το πρωί της Τετάρτης (19/07) και αναφερόμενος στην σειρά «Παγιδευμένοι» η οποία σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είπε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουν σε ένα περιβάλλον που πιστεύουμε ότι θα βρουν το αληθινό τους κοινό».

Ποια είναι όμως τα ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις;

Τι κρύβει το ματωμένο μαχαίρι; Σκότωσε η Άννα τον Δημήτρη; Και αν ναι, πώς και γιατί; Όλα τελειώνουν για να ξεκινήσουν και πάλι απ’ την αρχή;

Οι απαντήσεις θα δοθούν στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Οι ηθοποιοί που μπαίνουν στην σειρά

Ενισχυμένο θα είναι το βασικό cast της σειράς την ερχόμενη σεζόν. Έτσι, στο δεύτερο κύκλο των «Παγιδευμένων» εκτός από τους χαρακτήρες που ήδη έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, θα κάνουν την εμφάνισή τους και νέοι ήρωες.

Ποιοι θα είναι αυτοί;

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα εμφανιστούν οι: Τάσος Χαλκιάς, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης.