Με τον καύσωνα Κλέων να έχει βράσει τη χώρα, η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη. Σήμερα, το θερμόμετρο έφτασε τους 38 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες περιοχές, ενώ αύριο αναμένεται το θερμόμετρο να σκαρφαλώσει μέχρι και στους 42 βαθμούς Κελσίου.

Για να ελαφρύνει λίγο τη διάθεσή μας, η Φίνος Φιλμ δημοσίευσε ένα βίντεο με σκηνές από παλιές και αγαπημένες ελληνικές ταινίες. Στο βίντεο φαίνονται οι αξέχαστοι πρωταγωνιστές των ταινιών, όπως, μεταξύ άλλων, οι Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Βουγιουκλάκη, να μιλούν για το πόση ζέστη είχε τότε, σαν να μιλάνε για τη σημερινή μέρα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φίνος Φιλμ έγραψε: «έφτασε και ο καύσωνας “Κλέων” μαζί με θερμές αέριες μάζες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά!».

Στο κλιπ, φαίνονται σκηνές από τις ταινίες «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Βάλτος», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Έλα στο Θείο», «Ο Κατεργάρης», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Η Ωραία των Αθηνών», «Ο Γόης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Το Ταξίδι», «Εκείνος και Εκείνη», «Η Αμαρτία της Ομορφιάς» και «Ο Τσαρλατάνος».