Σήμερα Τρίτη (11/7) είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο έχοντας φτάσει στον τελικό και ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του ριάλιτι, μίλησε στην εκπομπή «Δεκατιανοί».

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής αναφέρθηκε και στα σπόιλερ, αλλά και τους δημοσιογράφους που «διαφημίζουν» ότι έχουν άκρες στο νησί. «Δεν είχα προγνωστικά γιατί και οι τέσσερις παίκτες είναι αρκετά δυνατοί και άξιοι. Η αποχώρηση των δύο παιδιών, Μάριου και Μαριαλένας, μου δημιουργεί μια μικρή στενοχώρια. Η Μαριαλένα θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει συνολικά από τα Survivor. Άλλωστε, το απέδειξε για δεύτερη φορά, παίρνοντας την 3η θέση στο φετινό παιχνίδι. Ο Μάριος είναι ένας άνθρωπος που κέρδισε τον σεβασμό όλων των παικτών. Ήταν μόνο μία φορά υποψήφιος και μάλιστα στο τέλος του παιχνιδιού» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Γρηγοριάδη για το τι είναι τελικά το «Survivor», ο παρουσιαστής του ριάλιτι σημείωσε: «Το παιχνίδι έχει πολλά “κόλπα”. Είναι ένας συνδυασμός αγωνιστικότητας, αλλά και προσαρμογής. Δεν θα το πω δημόσιες σχέσεις ή παιχνίδι στρατηγικής, γιατί νομίζω ότι είναι θέμα προσαρμογής».

Αναφορικά με τον μεγάλο τελικό, ο Γιώργος Λιανός ότι «θα είναι “πλούσιος” και ότι θα έχουμε και μουσική βραδιά».