Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή της σχολίασε, μαζί με τους συναδέλφους της, το τηλεοπτικό σκηνικό της ελληνικής τηλεόρασης. Έχοντας ως καλεσμένο τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος γνωρίζει τα τηλεοπτικά δρώμενα εκ των έσω, αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη».

«Τι γίνεται με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Έχουμε εντάσεις, γκρίνιες, follow, unfollow, τι συμβαίνει τελικά; Έχουμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά» ρώτησε, αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος είχε το ρεπορτάζ και ανέφερε πως «μόνο ο Σάββας Πούμπουρας δεν θα είναι στην εκπομπή του χρόνου. Όλοι οι άλλοι συνεχίζουν κανονικά».

Τότε, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε «ήταν μια καλή τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη; Το κανάλι είναι ευχαριστημένο;» με τον Χάρη Λεμπιδάκη να της απαντά πως «το κανάλι είναι ευχαριστημένο, γιατί έχει την Ελένη ως brand στο δυναμικό του. Όχι όμως, σε νούμερα τηλεθέασης».

Η παρουσιάστρια, πετώντας τα βέλη της προς το απέναντι κανάλι, είπε «α έτσι πάει το αν τα κανάλια είναι ευχαριστημένα; Αν κάνω αύριο 5%, θα μου πει ο Alpha “είμαστε ευχαριστημένοι γιατί είσαι brand;”. “Όχι” μου απαντάνε από πάνω. Εγώ δεν θα το δεχόμουν αυτό, αλλά δεν είμαι η Ελένη Μενεγάκη».

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε πως «Το πολύ prestige το έχουν πληρώσει τα κανάλια και τρώγονται με τα ρούχα τους. Όταν αυτό το prestige κοστίζει τόσες χιλιάδες ή τόσα εκατομμύρια ευρώ, παύει να είναι prestige».

«Όταν κάτι δεν πάει καλά σε νούμερα κάποιες φορές, εμένα συνήθως θα με καλέσει ο Νίκος ή το κανάλι να με ρωτήσουν τι συμβαίνει. Δεν θα σου πουν “μπράβο, μπράβο”. Σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί αυτό», κατέληξε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα».