Η Μελίνα Μεταξά, μια από τις παίκτριες που κατάφεραν να φτάσουν έως τα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star, επέστρεψε στην Ελλάδα. Η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το παιχνίδι και τώρα μιλά για την δική της προσωπική εμπειρία σε αυτό.

Η παίκτρια του φετινού Survivor, Μελίνα Μεταξά, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Μας» με την Φαίη Σκορδά και μίλησε για όλα. Αρχικά, η ίδια αναφέρθηκε στα όσα είχαν συμβεί με τον Τάκη Καραγκούνια την περίοδο που βρισκόντουσαν μέσα στο παιχνίδι, λέγοντας πως «ο Τάκης, πάνω στην ένταση, μου είπε μια κουβέντα που δεν έπρεπε, αλλά μετά μου ζήτησε συγγνώμη». Έτσι, λύθηκαν οι προσωπικές τους διαφορές.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Μελίνα Μεταξά για ποια ήταν η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με την ίδια να βρίσκει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τη σχέση της.

«Έλεγαν τα παιδιά στο παιχνίδι ότι έχω αισθήματα για τον Βασάλο, αλλά εγώ με τον Κωνσταντίνο δεν είχαμε καμία επαφή. Υπήρχε κάτι σαν κόντρα, οπότε εγώ δεν του έδινα σημασία. Είχα το δρόμο μου και ήμουν μόνη μου στην ουσία. Λεγόντουσαν πολλά πράγματα, ο Κωνσταντίνος άλλα έλεγε στον έναν και άλλα στον άλλον. Κατηγορούσε σε εμένα μια άλλη, στην άλλη κατηγορούσε εμένα

Γινόταν αυτό το μπέρδεμα, το οποίο το ξεκινούσε ο Κωνσταντίνος. Μετέφερε διάφορα πράγματα για να καλύψει άλλα πράγματα. Με άφησε πάρα πολύ εκτεθειμένη, γιατί εγώ έχω μια σχέση έξω από το παιχνίδι που είμαι εκεί, οπότε δεν υπήρχε κάτι άλλο», κατέληξε η παίκτρια του Survivor All Star.