Μαρία Κορινθίου και Ant1 έλυσαν την συνεργασία τους, σχεδόν 10 μέρες πριν η εκπομπή «Πρωινό» στην οποία συμμετείχε η ηθοποιός, ρίξει αυλαία και οι συντελεστές ευχηθούν στους τηλεθεατές «Καλό καλοκαίρι».

Η Μαρία Κορινθίου προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ant1 και με το «Πρωινό». ηθοποιός ανέφερε ότι υπήρχαν ορισμένα θέματα που βάραιναν την συνεργασία τους και αποφασίστηκε να υπάρξει κοινή λύση, αποχαιρετώντας παράλληλα με αγάπη τον σταθμού του Αμαρουσίου.

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα! Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.

Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα. Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι. …..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! ❤️Εις στο επανιδείν 💃🏻» έγραψε η Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.