Με ένα άκρως καλοκαιρινό look – καθώς στο κόνσεπτ της βρισκόταν σε σκάφος – εμφανίστηκε η Emilia Vodos στο My Style Rocks της Τετάρτης (31/05) και θέλησε να μοιραστεί μια πολύ προσωπική της ιστορία, την οποία συνέδεσε με το ενδυματολογικό «σενάριό» της.

Η παίκτρια με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως έχει περάσει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας και δύο γιατροί κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.

«Είναι ένα απ’ τα αγαπημένα μου τραγούδια. Εγώ το επέλεξα» είπε αρχικά η παίκτρια για το τραγούδι «Δεν έχω πολλά» της Γλυκερίας, το οποίο ακούστηκε κατά την διάρκεια της πασαρέλας της.

Στη συνέχεια, η Emilia Vodos, που ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, είπε: «Είμαι στην Ιθάκη, σε ένα από τα αγαπημένα μου νησιά. Είμαι με το σκάφος και έχω καλέσει δύο γυναίκες, οι οποίες στη ζωή μου έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο. Είναι οι δύο γιατρίνες μου, που κάποια στιγμή, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση υγείας που δεν μπορούσε κανένας γιατρός να σώσει, οι συγκεκριμένες πραγματικά μου έσωσαν τη ζωή. Θέλω να τις ευχαριστήσω δημόσια και να τους αφιερώσω αυτή την εμφάνιση. Είναι πολύ περήφανες για μένα» εξομολογήθηκε η παίκτρια.

Η εμφάνιση της Emilia άρεσε στους κριτές, οι οποίοι την βρήκαν, ναι μεν λιτή, αλλά πολύ κομψή και σωστή για το concept που επέλεξε. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός δεν παρέλειψε να σχολιάσει το σκίσιμο της φούστας και το γεγονός ότι η Emilia την τραβούσε συνέχεια για να φανεί το πόδι της – «τι συμβαίνει με το πόδι;» τη ρώτησε χαρακτηριστικά -, με την ίδια να απαντά: «Ε να το δείξουμε λίγο!».

«Πάγωσε» την Κατερίνα Καραβάτου η ξαφνική αδιαθεσία

Κι ενώ ο Δημήτρης Σκουλός μιλούσε στην Emilia Vodos για την ενδυματολογική της επιλογή, η Όλγα Κοτλιδά έμελλε να αιφνιδιάσει τόσο την Κατερίνα Καραβάτου, όσο και το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια διέκοψε απρόσμενα τον κριτή «Δημήτρη, συγγνώμη που σε διακόπτω. Όλγα μου, αν δεν αισθάνεσαι καλά, μπορείς να βγεις έξω τώρα; Να συνεχίσει ο Δημήτρης» σημείωσε χαρακτηριστικά κάνοντας νόημα στη νεαρή διαγωνιζόμενη να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό.

Για την ιστορία του My Style Rocks, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά αργότερα η Όλγα Κοτλιδά επέστρεψε στο πλατό νιώθοντας εμφανώς καλύτερα.