Μια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη, η οποία είπε τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ο Κοψιδάς ανέφερε πως «αφού η Βογιατζάκη έχει καλή εικόνα για τον Γιώργο Κιμούλη, εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι, ο άνθρωπος αθωώθηκε. Θα έπαιζα σε παράσταση του Γιώργου Κιμούλη, αν μου άρεσε αυτό που είχα να κάνω».

Αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Κοψιδά ανέφερε ότι «για το “αθωώθηκε” να κάνουμε μια αναφορά. Ξέρεις, όταν γίνεται μόνιμα θέμα είναι σαν να περνάει δίκη». Αυτή η δήλωση του κ. Μικρούτσικου εξόργισε τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος είπε «όχι, μην το λες έτσι! Νομίζω ότι δεν είναι ενημερωμένος! Να βλέπει “Super Κατερίνα” πιο πολύ».

«Νομίζεις! Το να βγω εγώ τώρα και να πω μια κουβέντα για σένα και ταυτόχρονα το θέμα μας να μπαίνει με άλλες ποινικές διαδικασίες και διώξεις, σημαίνει ότι μπαίνουμε στο ίδιο τσουβάλι. Και το έχω πει αυτό το βήμα πως παιδιά, μην τους ενοποιούμε» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να αποκρίνεται πως «δεν τους ενοποιούμε, μην μιλάς για την εκπομπή, σε παρακαλώ πάρα πολύ, γιατί έχουμε κρατήσει αποστάσεις με πάρα πολύ κόπο. Και ειδικά εγώ που έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θα παρακαλέσω για αυτή την υπεράσπιση τον Θέμη και τον Νίκο να του κάνουν αύξηση για του χρόνου.

Γιάννης Πουλόπουλος: Παιδιά, σας παρακαλώ! Όχι! Ένα λεπτό. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε τις αποστάσεις, ούτε έχουμε κάνει εδώ ποτέ τηλεδικαστήριο. Και εγώ ειδικά, ως συντονιστής εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια.

Α. Μ.: Παρόλες τις φωνές σου, επιμένω.

Γ. Π.: Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μην γίνεται τηλεδικαστήριο και δεν μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα.

Α. Μ.: Αυτό σε έθιξε;

Γ. Π.: Ναι, με έθιξε! Με έθιξε! Γιατί να μην με θίξει; Δεν κατάλαβα. Έκανα πέρσι τον συντονισμό της εκπομπής; Καλά, Ανδρέα μου, τα βλέπεις όλα αστεία, χωρίς να καταλαβαίνεις τι δουλειά έχει από πίσω.

Α. Μ: Η συμπεριφορά σου είναι αστεία.

«Ρε παιδιά τώρα αλήθεια; Προσβάλλεται όλη η εκπομπή με αυτό το πράγμα και Κατερίνα πρέπει να πάρεις και συ θέση. Συγγνώμη», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να μην θέλει να πάρει θέση στην μεταξύ τους κόντρα.