Οι ανατροπές στο Survivor All Star δεν σταματούν και οι τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο δεν ξέρουν ποιους παίκτες θα αντικρίσουν στις οθόνες τους αφού οι αποβολές αλλά και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι πολλές. Τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα spoiler κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά δυο από τους πιο έντονους χαρακτήρες του φετινού Survivor.

Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης βρίσκονται στο επίκεντρο των διαρροών και αναφέρουν πως οι δυο παίκτες βρίσκονται εκτός γυρισμάτων και απομονωμένοι προκειμένου η παραγωγή να αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον τους στο reality επιβίωσης.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τον Άγιο Δομίνικο και αναφέρονται, Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας είχαν έναν έντονο διάλογο ο οποίος εξελίχθηκε σε καυγά με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της παραγωγής να τους απομακρύνουν.

Αν τα spoiler ισχύουν ή όχι αναμένεται να φανεί στο επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star όπου οι παίκτες θα κοντραριστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σημειώνεται πως οι σχέσεις του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια είναι έντονες και μάλιστα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η κόντρα τους κορυφώθηκε στον στίβο μάχης με τους δύο παίκτες να πετάνε βέλη ο ένας στον άλλον.