Τους Kings υποδέχθηκε τη νύχτα της Τρίτης (17/5) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και η Μαριλένα Animado μίλησαν για την επιλογή να συνεργαστούν, το δέσιμό τους, για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το συγκρότημα αυτή την χρονιά ενώ, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη ζωή του στη Νορβηγία με την σύντροφο και την κόρη του, αλλά και στις ναρκωτικές ουσίες και τις κακές παρέες.

Ο Γιάννης από τους Kings εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για το συγκεκριμένο θέμα πως: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο να μπλέξω με ναρκωτικές ουσίες, παρότι είχα τέτοιες παρέες και έχω δοκιμάσει διάφορα. Σκεφτόμουν τη μάνα μου, να μην την στεναχωρήσω. Είμαι λίγο “μαμόθρεφτο”, δεν είναι ντροπή».

«Να βγάλουμε και ένα συμπέρασμα. Γιατί και εγώ τώρα είμαι στα 50 μου, αλλά στην εφηβεία περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες και είναι πράγματι όλο το σκηνικό αυτό που λες. Μπλέκαμε, με παρέες… Εγώ, ας πούμε, αν δεν είχα τον πατέρα μου που ήταν αυστηρός θα είχα πολύ κακή συνέχεια. Οπότε ο ένας για τον πατέρα του, ο άλλος για την μάνα του. Μαγκιά είναι η ζωή, μαγκιά δεν είναι τα ναρκωτικά. Γιατί έλεγαν «ποιοι είναι οι μάγκες» και νομίζαμε ότι μάγκες ήταν αυτοί που πήγαιναν προς τα εκεί, όχι λοιπόν. Μάγκες ήταν αυτοί που αποφάσισαν να ζήσουν και να ζήσουν αυτήν την πολύ σκληρή ζωή που έχει τις κακές και τις καλές, τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αέρα του late night στον ΑΝΤ1.