Ωραίες ιδέες, χειροποίητες δημιουργίες και μια multi culti παρέλαση παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα (15/5) στο My Style Rocks με το Gala αφιέρωμα στην Eurovision. Το concept της Eurovision συνεχίστηκε λοιπόν και στο τελευταίο επεισόδιο και οι παίκτριες επέλεξαν εκ νέου ρούχα εμπνευσμένα από τα look των τραγουδιστών στον μουσικό διαγωνισμό. Η Ουκρανία, η Σουηδία, η Αυστρία, η Τουρκία και η Μολδαβία έγιναν πηγή έμπνευσης για τις διαγωνιζόμενες.

Η Όλγα, που στο δικό της κόνσεπτ εκπροσωπούσε την Ουκρανία αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα του πολέμου, στάθηκε μπροστά στους τρεις κριτές και, ακούγοντας τα αρνητικά σχόλια από τον Δημήτρη Σκουλό, πλάνταξε στο κλάμα. «Εγώ καμιά φορά στεναχωριέμαι παραπάνω, γιατί εδώ βγαίνει μπροστά η δουλειά μου», είπε η παίκτρια και τα δάκρυα δεν σταματούσαν να κυλούν.

Ο Δημήτρης Σκουλός σηκώθηκε και την πήρε αγκαλιά και της τόνισε πώς ο χώρος της μόδας έχει συνεχώς απορρίψεις και πρέπει να μάθει να ζει με αυτές και να αγωνίζεται περισσότερο, διότι ο χώρος της μόδας είναι σκληρός και γεμάτος απογοητεύσεις.

«Ξέρετε πόσο καιρό είμαι στην Αθήνα; Είμαι έναν χρόνο. Κάνω αυτή τη δουλειά ως freelancer έναν χρόνο μόνη μου. Και ξέρετε πώς κατέβηκα; Με μία βαλίτσα», απάντησε η Όλγα, κλαίγοντας με λυγμούς στην αγκαλιά του Δημήτρη Σκουλού, συγκινώντας τόσο την Κατερίνα Καραβάτου όσο και τις υπόλοιπες παίκτριες του My Style Rocks.

«Δεν σπάω τόσο εύκολα και η πορεία μου στο show το έχει δείξει. Συγκινούμαι, αλλά δεν στεναχωριέμαι. Δεν θέλω ο κόσμος της μόδας να με βλέπει και να λέει: ωχ. Αν χρειαστεί, θα τους πείσω», υποστήριξε τον εαυτό της η Όλγα.

Η Emilia τώρα αποθέωσε τη συμπαίκτριά της: «Αξίζει κάθε καλό βαθμό, νιώθω περήφανη».

Η παίκτρια που αποχώρησε – Η σημαντική ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Η Ειρήνη και η Χαρά ήταν οι δύο παίκτριες που έλαβαν τη χαμηλότερη βαθμολογία και έτσι στάθηκαν μπροστά στους τρεις κριτές, περιμένοντας τα σχόλια και το όνομα εκείνης που θα αποχωρήσει πρόωρα από το παιχνίδι.

Στέλιος Κουδουνάρης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου ψήφισαν υπέρ της Ειρήνης, δίνοντάς της τη δυνατότητα να συνεχίσει το ταξίδι της στο My Style Rocks. Αντίθετα, ο Δημήτρης Σκουλός επέλεξε να σώσει τη Χαρά, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της άλλης παίκτριας το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ θα διαλέξω το κορίτσι που από την αρχή είπε την αλήθεια της και πορεύτηκε με αυτήν… και όχι μία κοπέλα που πήγε να μας ξεγελάσει», σχολίασε ο γνωστός φωτογράφος.

Βέβαια, το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί και η Χαρά ήταν εκείνη που αποχώρησε από το reality μόδας του ΣΚΑΪ, η οποία στο σύντομο διάστημα της παραμονής της σπανίως «έβλεπε» παραπάνω από «1» στη βαθμολογία της και χαρακτηριστικά στο επεισόδιο της Παρασκευής (12/5) ο Δημήτρης Σκουλός που χαρακτήρισε το βάδισμά της με εκείνου του «βαρύμαγκα» της είπε πως κινδυνεύει να γίνει η πιο βαρετή παίκτρια του διαγωνισμού και πως θα πρέπει να βελτιώσει τις ενδυματολογικές της επιλογές γιατί οι εμφανίσεις της δεν αποτελούν μόδα.

«Σας ευχαριστώ και χάρηκα πολύ για τη συμμετοχή μου. Πέρασα πολύ ωραία και θεωρώ ότι από το λίγο που γνώρισα τα κορίτσια κατάλαβα ότι καθεμία έχει τα δικά της καλά στοιχεία, καμία δεν είναι κακός άνθρωπος. Αυτό κρατάω εγώ», ανέφερε η Χαρά αποχαιρετώντας τις συμπαίκτριές της και το πλατό του My Style Rocks.

Λίγο πριν από το τέλος του επεισοδίου, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση για τη συνέχεια του My Style Rocks.

«Τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια; Στο νέο επεισόδιο ξεκινάει μια καινούργια εβδομάδα για το My Style Rocks. Οπότε θα μπει μια καινούργια παίκτρια, η οποία θα είναι η τελευταία που εισβάλλει στο παιχνίδι για αυτή τη σεζόν. Μετά, κυρίες μου, οδεύουμε πραγματικά στον τελικό» ανέφερε η παρουσιάστρια.