Η υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor All Star έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αφού είναι από τους παίκτες που δεν έχει μπει στο στόχαστρο κανενός μέχρι στιγμής. Οι παίκτες της μπλε ομάδας το πήραν πάρα πολύ προσωπικά θεωρώντας άδικη την ψήφο στον Χανταμπάκη.

Τόσο ο Μαρτίκας όσο και ο Μπόγδανος τόνισαν πώς όλο αυτό το κάνουν προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι και όχι για να βλέπουν το καλό της ομάδας τους.

Ο φαρμακοποιός ανέφερε πως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ανέδειξαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον δεύτερο καλύτερο αγωνιστικά παίκτη του Survivor, ενώ την ίδια άποψη υποστήριξε και ο Ηλίας, ο οποίος απόρησε με την επιλογή των Κόκκινων αφού σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Στέλιος Χανταμπάκης η ομάδα θα αποδυναμωθεί και πλέον οι αναμετρήσεις απέναντι στους Μπλε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

Στέλλα και Σταυρούλα σχολίασαν πως δεν περίμεναν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα της κάλπης, με την πρώτη να αναφέρει πως στο παιχνίδι επικρατεί και με το παραπάνω πια η στρατηγική και πως είναι τόσο σκληρό που κάποιοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, «θα πουλήσουν ακόμη και την μάνα τους για να παραμείνουν στο reality».

Η Σταυρούλα από την πλευρά της μάλλον έχει ανοίξει ξεκάθαρο πόλεμο απέναντι στην Μελίνα, αφού η κόντρα τους για τον Βασάλο έχει δυναμώσει για τα καλά.

Έχοντας, λοιπόν, στο μυαλό της και το beef μεταξύ τους θεώρησε πως η Μελίνα έπρεπε να είχε βγει υποψήφια και από τύχη δεν βγήκε στον τάκο. Αντιθέτως, «έτριβε» τα χέρια της που ο Χανταμπάκης βγήκε μπροστά και εκείνη σώθηκε τελευταία στιγμή.

Ο Καραγκούνιας νιώθει αδικημένος στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος – Τα νεύρα με τον Χανταμπάκη και η «πληρωμένη» απάντηση που πήρε

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους παίκτες του reality επιβίωσης στον δεύτερο αγώνα ασυλίας με τους Μαχητές να επαναφέρουν το θέμα της υποψηφιότητας Χανταμπάκη, αλλά και αυτό των ματσαρισμάτων και να γίνονται άνω κάτω.

Ο Μαρτίκας τα έβαλε με τον Καραγκούνια αφού θεώρησε πως αυτός έπρεπε να βγει στον τάκο και όχι ο Στέλιος, μιας και δεν ματσάρει κανέναν άλλον παίκτη από την μπλε.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, όπως και όλους αυτούς τους μήνες, παραμένει αμέτοχος σε καυγάδες και κρατά ουδέτερη στάση.

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τον Καραγκούνια που του τα έσουρε για τα καλά κατά τη διάρκεια των ματσαρισμάτων.

«Σαν τα μούτρα σου τα έκανες», του απάντησε ο Χανταμπάκης με τους παίκτες να προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση.