Για ακόμη ένα Σαββατόβραδο το J2US έφερε στο τηλεοπτικό κοινό αρκετή μουσική, με τον Νίκο Κοκλώνη ως παρουσιαστή και την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου να αφήνουν το στίγμα τους στο σόου του ALPHA.

Σ’ αυτό το 9ο live, τα δέκα εναπομείναντα ζευγάρια έδωσαν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν όσο το δυνατόν υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και βεβαίως την θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Ο συμψηφισμός άλλωστε αυτών των δύο θα έδινε στα εννιά εξ αυτών το πολυπόθητο εισιτήριο για να εμφανιστούν στη σκηνή του J2US και την ερχόμενη εβδομάδα.

Για ένα ζευγάρι όμως έμελλε αυτή η νύχτα να είναι και η τελευταία που θα τραγουδούσε στη σκηνή του J2US. Έτσι, λίγο πριν το ρολόι δείξει ξανά 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και το ζευγάρι που θα αποχωρούσε από το μουσικό σόου.

Και μπορεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα να βρέθηκαν σε αυτό το live ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα και η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast και στην τελευταία θέση βρέθηκαν η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη και η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο αλλά πάντα τον τελευταίο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό.

Γι’ αυτό και το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US στο 9ο live είναι… η Εύη Δρούτσα με τον Μπο. «Τι να κάνουμε, έχουμε συνέχεια εμείς. Θα ερχόμαστε να σας βλέπουμε» τόνισε, με νόημα, η δημοφιλής στιχουργός στον παρουσιαστή και παραγωγό της εκπομπής.