Το late night talk show του Mega, «Έλεος», που μεταδόθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/3) άρχισε με μια ιδέα του Ηλία Ψινάκη να διαβάσει μαζί με την Αννίτα Πάνια τα αρνητικά και τα περίεργα σχόλια που κάνουν οι χρήστες των social media για την εκπομπή τους.

«Θέλω να τα διαβάσουμε, να τα δείξω και στην Αννίτα. Τα καλά είναι σα να ευλογείς τα γένια σου, αλλά αυτά που σε κράζουν είναι πολύ αστείο να τα διαβάζεις και να απαντάς στο κράξιμο», εξήγησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Κι έτσι άρχισαν να διαβάζουν μια σειρά από μηνύματα. «Ο Ψινάκης γεννήθηκε με γυαλιά;» έλεγε ένα από αυτά. «Θα απαντήσω εγώ», είπε η Αννίτα Πάνια και επεκτάθηκε: «Ο Ηλίας γεννήθηκε με γυαλιά και το ρολόι που φοράει. Με όλα τα αεξουσάρ γεννήθηκε ο Ηλίας. Ήταν ένα μωράκι που όταν βγήκε από την κοιλιά της μάνας του, ήταν με όλα τα αξεσουάρ του».

Το επόμενο τους προκάλεσε γέλια. «Έχω δει πολλές μ… στην τηλεόραση, αλλά εδώ μιλάμε για κορυφαία μ…» έγραψε ο χρήστης. «Κοίτα εδώ ή την κάνεις και πετυχαίνει ή δεν την κάνεις. Πάντως, εμείς την κάναμε κορυφαία», τόνισε η Αννίτα Πάνια. «Από το να είναι μελάτη…», πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Έπειτα ζήτησαν από τον παρουσιαστή να κάνει δώρο μια… αιώνια κατοικία για να «ανατιναχτεί το σύμπαν». «Σου έπεσε το μακάβριο», είπε στην Πάνια και συνέχισε: «Ό,τι θέλετε πείτε μου να απευθυνθώ στον κύριο Μπαμπούλα να κάνω δώρο μια αιώνια κατοικία».

«Ψινάκης-Πάνια» όπως «Μπισμπίκης-Βανδή»

Το αποκορύφωμα ήρθε ακολούθως. «Θέλω να δω τον Ψινάκη να χορεύει ζεϊμπέκικο και να χαμουρεύει την Αννίτα», έγραφε το σχόλιο που διάβασε ο παρουσιαστής. Και είπε: «Αυτό είναι Μπισμπίκης-Βανδή» και παρουσίασαν το βίντεο με τον ηθοποιό να χορεύει στην πίστα ενώ τραγουδά η Δέσποινα Βανδή.

«Ξέρεις να χορεύεις ζεϊμπέκικο;», ρώτησε η Πάνια τον Ψινάκη. «Όχι, αλλά έτσι όπως το χόρεψε ο Μπισμπίκης, μπορώ», της απάντησε. «Εσένα θα σου πηγαίνει πάρα πολύ αυτό. Γιατί αν σε φανταστώ σε ζεϊμπέκικο σε αυτό το είδος θα σε φανταστώ», του είπε. «Ναι, αλλά θα σε χαμουρέψω κιόλας, το βλέπεις;», έκανε ο Ψινάκης. «Ναι, οκ. Θες να σου φέρουμε άνθρωπο να σου μάθει ζεϊμπέκικο; Γουστάρεις», συνέχισε εκείνη. «Ναι, αμέ. Αυτό του Μπσιμπίκη μπορώ να το κάνω. Είναι λίγο ανάλαφρο».