Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε για τους Survivors και οι Κόκκινοι νιώθουν να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Μια ενδεχόμενη ήττα τους θα οδηγήσει στην ανάδειξη δύο ακόμα υποψηφίων που θα τεθούν μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά στην ψηφοφορία του κοινού.

Οι νέες Survivors φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει μία στρατηγική διαφορετική σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα η οποία ήδη είναι χωρισμένη σε δυο υποομάδες.

Ο στίβος μάχης είναι απαιτητικός και ο αγώνας εξελίσσεται σε ντέρμπι γεμάτο ένταση με τους δύο πάγκους να παίρνουν φωτιά. Ο Νίκος Μπάρτζης θα απασφαλίσει αλλά η έντασή του θα φέρει και αντιδράσεις.

Ποια ομάδα χάνει στον αγώνα

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα κερδίσει στο αγώνισμα ασυλίας θα είναι η Κόκκινη. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της Μπλε Ομάδας θα κληθούν να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ηττημένη Μπλε ομάδα καλείται στο Συμβούλιο να ψηφίσει έναν παίκτη ο οποίος θα βρεθεί στη διάθεση του κοινού. Μετά την ψηφοφορία όμως έρχονται στο φως πολλά από όσα εξελίσσονται στο εσωτερικό της ομάδας.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν για το Survivor All Star, ο παίκτης που θα βρεθεί στον τάκο θα είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης.