Τον θαυμασμό που τρέφει για το πρόσωπο της Ελευθερίας Ελευθερίου, εξέφρασε ανοιχτά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (22/02). Ο παίκτης των Μαχητών, μετά τα χθεσινοβραδινά πειράγματα του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού, αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια.

«Μου αρέσει η Ελευθερία, δεν το κρύβω. Όμως δεν υπάρχει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Είμαστε στη ζούγκλα, στο πουθενά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορούν να πουν δυο άνθρωποι. Αν και είναι δύσκολο να βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε αντίπαλη ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω δηλώσει εξ’ αρχής, πριν μπω στο παιχνίδι, ότι η Ελευθερία είναι ενδιαφέρον άνθρωπος» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στην συνέχεια εξήγησε τους λόγους που έχει ξεχωρίσει την τραγουδίστρια από τις υπόλοιπες παίκτριες του Survivor. «Τη θαύμαζα για το ήθος που είχε δείξει πρόπερσι όταν την κατηγόρησαν για κάτι. Όπως είχαν κατηγορήσει και μένα άδικα για κάποια πράγματα, και είχα ταυτιστεί μαζί της. Είχαμε μιλήσει και κανά δυο φορές, έξω που είχαμε συναντηθεί. Αλλά αυτό είναι όλο. Εκτιμώ ότι μια γυναίκα σίγουρα την εξιτάρει όταν κάποιος άνθρωπος μιλάει όμορφα γι’ αυτήν. Τα παιδιά θεώρησαν σωστό να κάνουν και λίγο χαβαλέ μαζί μας χθες» είπε χαμογελαστός ο παίκτης.