Το «προκαλώ» του Νίκου Μουτσινά θυμήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (01/02) ενώ συζητούσε με την καλεσμένη του Ρούλα Κορομηλά η οποία ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show».

«Λοιπόν.. challenge! Προκαλώωωωω τον Brad Pitt…» ξεκίνησε να λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ρούλα Κορομηλά αναρωτήθηκε ποιος κάνει την συγκεκριμένη κίνηση με το «προκαλώ» καθώς γνωρίζει πως δεν είναι «κίνηση» του παρουσιαστή. «Δεν είναι δικό σου» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Μουτσινάς. Του Μουτσινά είναι αυτό. Αλλά έχει να το κάνει και καιρό. Αυτά τα καλά που είχε τα σταμάτησε. Τα ξέχασε αυτά τα ωραία που μας κόλλησε όλους και προκαλούσαμε. Αυτό πρέπει να το συζητήσουμε κάποια στιγμή» σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης (02/02) μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι». Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, αφού σχολίασε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του έδωσε καλή… πάσα έδωσε την απάντησή του ενώ ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί πως φταίνε τα κανάλια και οι άδειες που έπρεπε να πάρουν από αυτά όσοι προκαλούσε.

«Πάλι για μένα έλεγε το αγόρι μου. Σε τρελαίνω. Τα “προκαλώ” όμως τα έχουμε σταματήσει γιατί δεν τα έκαναν οι υπόλοιποι. Προκαλούσαμε εμείς και μετά έπρεπε 72 κανάλια να τηλεφωνηθούν αν επιτρέπεται να γίνουν τα πράγματα. Σε παρακαλώ…» απάντησε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.