Παρελθόν αποτελεί η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor All Star, καθώς όπως δήλωσε στο επεισόδιο της Τρίτης (10/1) δεν ένιωθε έτοιμη να περάσει ξανά μία τέτοια εμπειρία και τόσο το σώμα της όσο κι ψυχολογία της δεν έχουν επανέλθει, μετά την περσινή της συμμετοχή.

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν ξανά την ασυλία (10-7) και στο συμβούλιο του νησιού ψήφισαν ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία τους το ζήτησε η ίδια και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως τέταρτο.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της η παίκτρια ξεσπώντας σε κλάματα ανακοίνωσε πως θέλει αμέσως να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor λέγοντας μεταξύ άλλων «Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Το εννοώ, παθαίνω κρίσεις, δεν είμαι τρελή», ζήτησε από τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα να γυρίσει γρήγορα και εκείνος μιλώντας στη συνέχεια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που… πυροδότησε την απόφασή της.

Αυτή η εξέλιξη άλλαξε άρδην τις υποψηφιότητες κι έφερε ανατροπές για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο δεύτερος ο Κώστας Παπαδόπουλος κι ο τρίτος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος προέκυψε από την πρώτη ψηφοφορία της Τρίτης (10/1).

Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Βρισηίδιας, η ψηφοφορία επαναλήφθηκε ούτως ώστε να προκύψει ο παίκτης που θα έκλεινε την τετράδα των υποψηφίων. Οι Μαχητές επέλεξαν με μικρή διαφορά να βγάλουν στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο – Το «διάγγελμα» του Τάκη Καραγκούνια και το συγγνώμη στην Ασημίνα

Τα αίματα στο συμβούλιο τώρα είχαν ανάψει από νωρίς ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η συμπεριφορά του Καραγκούνια στον στίβο μάχης προς το πρόσωπο της Ασημίνας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και γρήγορα δημιουργήθηκαν εντάσεις.

Ο Καραγκούνιας σηκώθηκε όρθιος, σαν σε διάγγελμα, και ζήτησε συγγνώμη στην Ασημίνα.

Ο Καραγκούνιας στο στόχαστρο των συμπαικτών του

Ο παίκτης μπήκε από νωρίς στο στόχαστρο των συμπαικτών του. Αφορμή στάθηκε το ματσάρισμα των Διασήμων αλλά και το σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια στο συμβούλιο ότι η Κατερίνα Δαλάκα ήταν άρρωστη και για αυτό δεν απέδωσε στον στόχο.

Πυρ και μανία οι συμπαίκτες του αφού έχει μπει για τα καλά στην black list τους και θεωρούν πώς αποσκοπεί να κερδίσει το κοινό της Δαλάκα.

Οπότε εφόσον την υποστηρίζει, οι fans της θα τον δουν με άλλο μάτι και θα τον κρατήσουν περισσότερο στο παιχνίδι.

Πυρ και μανία ο Τάκης «ζήτησε τα ρέστα»

Και κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, όμως, ο Τάκης Καραγκούνιας έστρεψε αρνητικά τα φώτα πάνω του. Έγινε έξαλλος με τα σχόλια που άκουσε από την αντίπαλη ομάδα κατά την διάρκεια του run του. Η Αφροδίτη Σκαφιδά φώναξε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει για να τονώσει τον συμπαίκτη της, Μάριο Πρίαμο, που ήταν αντίπαλός του κι ο Τάκης ξέσπασε μετά την νίκη του:

«Εγώ είμαι! Ποιος δεν μπορεί ρε; Ποιος;» ούρλιαξε με τους συμπαίκτες του να τον συνετίζουν και να τον επαναφέρουν σε τάξη. Ο Ηλίας Γκότσης κι ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και στο τέλος πήγε και ζήτησε συγγνώμη από την αντίπαλη ομάδα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον συμβούλευσε να μιλά με τις πράξεις του.

Ασταμάτητος ο Τάκης στο Survivor.

Η οργισμένη αντίδραση με τις δουλειές στην καλύβα: «Είσαι τρελός; τι κάνεις;»

Και τη νύχτα, όμως, ο Τάκης Καραγκούνιας εκνεύρισε τους συμπαίκτες του. Προσπάθησε να κόψει ξύλα, χτυπώντας τα δέντρα με πολύ δύναμη, με τους συμπαίκτες του από την ομάδα των Μαχητών να του επισημαίνουν πώς δεν υπάρχει λόγος να κάνει αυτές τις δουλειές εκείνη την στιγμή και ότι θα μπορούσαν να τα φτιάξουν όλοι μαζί το επόμενο πρωί.

Ο Τάκης δεν σταμάτησε και απευθυνόμενος σε έναν από τους συμπαίκτες του, είτε στον Ηλία Γκότση, είτε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, είπε: «Σε εσένα μιλάω που με κοροϊδεύεις», με την Καρολίνα να του λέει πώς δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεται, μιας και κανένας δεν του είπε κάτι άσχημο.