Στο επεισόδιο της εκπομπής «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha που προβλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (16/12) το TikTok, οι Έλληνες «αστέρες» του και η ραγδαία ανάπτυξή της συγκεκριμένης πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρέθηκαν στο προσκήνιο.

Δύο από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν η Αγγελική Μανουσάκη που προσφέρει συμβουλές με βάση την αστρολογία και ο μελισσοκόμος Χάρης Σταμάτης.

«Κατέστρεψες τη σχέση μου»

Η Αγγελική Μανουσάκη έγινε γνωστή μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες όπου αναφέρεται στα ζώδια. «Γενικά έχω προσέξει πώς αυτό που ασχολείται ο μέσος θεατής στο TikTok είναι κάτι που θέλει να ταυτιστεί και κυρίως τα αισθηματικά», εξήγησε και συνέχισε:

«Το κοινό μου είναι κατά 80% γυναικείο κοινό και το υπόλοιπο είναι fake profiles από άντρες που είναι η “κρυφή απόλαυσή” τους. Στο δρόμο με συναντούν άντρες για φωτογραφία και μου λένε “Μανουσάκη, κατέστρεψες τη σχέση μου”. Γιατί με “έδωσες” έτσι που είπες ότι κερατώνουν οι Καρκίνοι…».

«Στα προσωπικά μου μηνύματα», τόνισε ακολούθως, «έρχονται ερωτήσεις για τις σχέσεις με βάση τα ζώδια ή τα ανεκπλήρωτα. Με ρωτάνε συχνά εάν κάνω προσωπικές προβλέψεις, εάν βλέπω συναστρίες. Ο μπαμπάς μου με ρωτάει ακόμα και τώρα τι δουλειά κάνω ενώ η μητέρα μου εάν δεν ήμουν εγώ στα social media, θα ήταν εκείνη», είπε.

Ο Αγρινιώτης μελισσοκόμος σταρ του TikTok

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο Χάρης Σταμάτης που κάνει θραύση στο TikTok με τα βίντεο του που δείχνει πώς φροντίζει το μελίσσι του στο Αγρίνιο, δίνοντας συμβουλές σε όσους παρακολουθούν το περιεχόμενό του.

«Μόλις βγάλει ήλιο, οι μέλισσες γίνονται ήσυχες. Έχουμε περίπου ένα εκατομμύριο μελίσσια. Ο καπνός που βλέπουμε στους μελισσοκόμους είναι μία μυρωδιά που σπάει τις φερορμόνες του κινδύνου. Δημιουργούν αλλαγές στον εγκέφαλό τους. Οι μέλισσες αντιλαμβάνονται πλήρως τις κινήσεις και τον τρόπο που δουλεύεις», ανέφερε.