Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Μάρα Ζαχαρέα το πρωί της Πέμπτης (24/11). Η ανκοργούμαν του Star Channel και διευθύντρια σχολίασε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αναφέροντας: «Δεν μου έχει τύχει ποτέ μία χρονιά και να πω “τι εύκολη που ήταν“. Κάθε χρόνο κάτι θα προκύψει, το θέμα είναι να βρεις πώς θα μπορέσεις να σταθείς στον ανταγωνισμό, κάθε χρόνο γίνεται μάχη. Για μένα έχει σημασία να πατάς πραγματικά στα πόδια σου όταν το κάνεις αυτό».

Σε ότι αφορά το «ρεπορτάζ» που τονίζουν ορισμένοι πως κάνουν, η Μάρα Ζαχαρέα τόνισε: «Ορισμένες εκπομπές νιώθουν την ανάγκη να λένε συνέχεια “Εμείς κάνουμε ρεπορτάζ, εμείς κάνουμε ρεπορτάζ”. Μα είναι η δουλειά σου να κάνεις ρεπορτάζ! Αν λοιπόν καταπιάνεται κάποιος κάνει τη δουλειά του προσεκτικά και με αξιοπρέπεια, νομίζω ότι μπορεί να ασχοληθεί με όποια θεματολογία θέλει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Μάρα Ζαχαρέα αναφέρθηκε στη σταδιοδρομία της στο Star, και εξομολογήθηκε πως ζητά περισσότερη ενημέρωση: «Είναι μεγάλο βάρος να κάνω την παρουσίαση του δελτίου, να είμαι γενική διευθύντρια και να κάνω και ρεπορτάζ. Εάν άφηνα κάτι, θα άφηνα την παρουσίαση. Στο Star γίνονται δειλά βήματα προς την ενημέρωση. Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω στη δουλειά μου στο Star και δεν το λέω για να ρίξω κάπου ευθύνη, είναι ότι είναι ένα κανάλι που έχει ένα ψυχαγωγικό brand. Για τους ανθρώπους αυτού του brand είναι συνεπές, για τους ανθρώπους της ενημέρωσης όμως δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Εγώ θα ήθελα να έχουμε ενημερωτική εκπομπή και το πρωί, και το μεσημέρι, και το βράδυ. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα πάω με προτάσεις. Τρώω πόρτα, περιμένω να περάσουν έξι μήνες, ξαναπάω! Έχω και θράσος!».

Μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, η Μάρα Ζαχαρέα είπε: «Στην ΕΡΤ μου είχαν πει ότι δεν κάνω για παρουσίαση μόνο για ρεπορτάζ».