«Ο Γεωργιάδης ενοχλεί» είπε σήμερα ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, στον απόηχο του «ντου» που έκανε ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με τρικάκια και μακαρόνια. «Την ώρα που ενοχλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης τον ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ πηγαίνει ο Ρουβίκωνας. Συνδέεται» πρόσθεσε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Γιατί δεν πάει ο Ρουβίκωνας στο γραφείο του; Να ζητήσουν να πάνε πάνω, να του μιλήσουν, θα γίνει και σόου και θα προβληθεί και ο Ρουβίκωνας» ανέφερε ο κ.Πορτοσάλτε.

«Μια ανοησία και μισή, είναι κάποιοι έρμοι που είναι μέσα στην ανοησία. Όλο αυτό του Ρουβίκωνα είναι μια τζάμπα μαγκιά, δεν έχουν καμία υπόσταση» είπε για το αν η κίνηση του Ρουβίκωνα έχει πολιτική χροιά.

Σε χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook ο υπουργός τόνισε ότι δεν φοβάται, ενώ σχολίασε και τα μακαρόνια που πέταξαν, επισημαίνοντας ότι όποιος δεν έχει κάνει φτωχός δεν μπορεί να καταλάβει την αξία των προϊόντων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του υπουργού. «Όσο για τα χυδαία σχόλιά του για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρό του, καθώς σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που τον παρακολουθούσε, τον ενημερώνουμε ότι δεν είναι ενοχλητικός, κανείς δεν τον παίρνει πλέον στα σοβαρά».

Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Αλέξη Τσίπρα έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου…

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis on Thursday, November 17, 2022