Το Love Island έκανε την Πέμπτη (29/9) πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το νέο ριάλιτι σόου, σχολιάστηκε έντονα, τόσο από τις εκπομπές όσο και από τους χρήστες του Twitter, με τους μισούς να σχολιάζουν χιουμοριστικά και τους υπόλοιπους να «κράζουν».

Και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα του Love Island, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» την Παρασκευή 30/9.

Ο παρουσιαστής είχε πολλά να πει, αλλά η γλώσσα του δεν μπορούσε να «τρέξει» ελεύθερα λόγω… συμβολαίου.

«Έχω να πω τόσα πολλά… Τη ρήτρα μου σκέφτομαι» είπε όλο νόημα.

Περιορίστηκε λοιπόν σε χιουμοριστικά σχόλια για όσα ξεχώρισαν από την έναρξη του πιο ερωτικού ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Και κάπου εκεί του «έσκασε» να πει πως από του χρόνου παίρνει διάλειμμα από τις οθόνες μας…

«Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση. Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη».

«Τώρα άνευ πλάκας, να μιλήσουμε και ειλικρινά. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, είναι 5 χρόνια» είπε προκαλώντας τις διαμαρτυρίες της Βάνιας.

Κώστας Φραγκολιάς: «Είμαι πνιγμένος και μου αξίζει κάτι καλύτερο» – Η φάρσα στον Νίκο Μουτσινά

Οι φάρσες προς τον Νίκο Μουτσινά έχουν καθιερωθεί στην εκπομπή δίνοντας έναν χιουμοριστικό τόνο στη ροή του προγράμματος.

Η στήλη με τα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών φροντίζει να τον εκπλήσσει συνεχώς.

Η δημοσιογραφική του ομάδα οργανώνει αρκετές φορές πίσω από το ερωτικό πρόβλημα του εκάστοτε υποτιθέμενου τηλεθεατή να είναι κάποιος σελέμπριτι.

Αυτή τη φορά, ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή διηγήθηκε το πρόβλημα που είχε με την υποτιθέμενη κοπέλα του και εκνευρισμένος φώναζε «Είμαι πνιγμένος και μου αξίζει κάτι καλύτερο».

«Στην πιθανότητα να είσαι ο Κώστας Φραγκολιάς, ξέρω που μένεις», είπε ο Νίκος Μουτσινάς όταν αντιλήφθηκε τη φάρσα.