Με ένα τραγούδι – μήνυμα ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή της η Φαίη Σκορδά. Πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ότι η παρουσιάστρια βρήκε αυτόν τον τρόπο για να ρίξει το καρφί της στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, για το τέλος της συνεργασίας του με τη Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια βγήκε στο πλατό χορεύοντας το κομμάτι «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα», κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν οι στίχοι του τραγουδιού, είχαν κάποια σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται, πως η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το Πρωινό μετά από μια σύντομη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, Και πολλοί είπαν ότι η αφιέρωση της Σκορδά ήταν για το τέλος της συνεργασίας τους.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα από το καμαρίνι όλη η ομάδα του Πρωινού μας, πολύ δυνατά με Αντώνη Ρέμο. Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο. Κορίτσια σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι σήμερα, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό;» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε «τι να σας πω τώρα… καταλαβαίνετε! Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω. Έρχεται κάποια στιγμή όμως… Μα δεν πρέπει να μας πηγαίνει η καρδιά;».