Το παράπονο του ήθελε να πει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στον «αέρα» του Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό ακριβώς που περίμενε. Ο μάγειρας θέλησε να ενημερώσει τη Φαίη Σκορδά, πως οι συνεργάτες της τον «τρέχουν» και η γλώσσα του πήγε σε άλλη λέξη.

«Πέφτει πολύ δούλεμα εδώ στο πλατό, πρέπει να το πω, κι απλά με έχουν για το παιδί της σφαλιάρας και για όλες τις δουλειές» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούσος στη Φαίη Σκορδά και εκείνη θέλησε να μάθει τι εννοεί.

«Εννοώ ότι όλοι… Δεν μπορώ να πω τη λέξη, ξεκινάει από καύλ…, από κάπα, μάλλον» είπε ο μάγειρας και η Φαίη Σκορδά «πάγωσε» με τη λέξη που ακούστηκε στον «αέρα» ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ξέσπασε σε γέλια.

«Παλιότερα μου έλεγα στις εκπομπές ότι έχω ένα μπιπ, δύο μπιπ. Εδώ έχουμε μπιπ ή όχι;» ρώτησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Μπα!» ήταν η αντίδραση της Φαίης Σκορδά. «Κανένα;» συνέχισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. «Όχι! Τι ήθελες να πεις όμως;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η επόμενη απάντηση την «πάγωσε» εκ νέου. «Με καυλ…ζουν!» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Παιδιά πρέπει να καταλάβετε ότι είμαι ένας μάγειρας πολύ καλός, μην με χρησιμοποιείτε έτσι και με έχετε να κουβαλάω πράγματα και να φέρνω σκαμπό και καφέ. Έχω ένα στάτους».

Η υπόσχεση στους Αταίριαστους

Αταίριαστοι

Ένα μήνυμα για τους Αταίριαστους, Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα είχε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. «Είναι φίλοι μας εξαιρετικοί και τους στέλνουμε μήνυμα ότι από δω και πέρα θα τους κάνουμε vegetarian γιατί το έχουν ρίξει πολύ στο κρέας και υποσχόμεθα ότι θα τους πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα από ένα φαγητό» τόνισε ο μάγειρας.