Λίγο πριν τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, ο παππούς τους και πατέρας του γνωστού παρουσιαστή, κος. Στέφανος Τανιμανίδης ήταν τη Δευτέρα (12/9) καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και έδωσε πληροφορίες για όσα έχει οργανώσει το ζευγάρι. Εξέφρασε δε και την επιθυμία που είχε να βαφτιστούν οι εγγονές του στη Παναγία Σουμελά, καθότι Πόντιος δεύτερης γενιάς και ο ίδιος.

«Εγώ περίμενα στην Παναγία Σουμελά αλλά…» είπε για την βάπτιση των δίδυμων εγγονών του που θα γίνει στη Μύκονο.

«Μας ταιριάζει αλλά η επιλογή είναι των παιδιών, τα ονόματα είναι των παιδιών και τα στηρίζουμε» είπε.

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Στέφανο Τανιμανίδη ποιο όνομα θα πάρουν οι δίδυμες εγγονές του και εκείνος απάντησε: «Αριάνα και Φιλίππα».

«Αχ τι ωραίο το Φιλίππα. Μα κι εγώ αν έκανα κορίτσι πάντα ήθελα να το πω Φιλίππα. Πριν γνωρίσω τον Φίλιππο» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Με την αφορμή αυτή, ο Στέφανος Τανιμανίδης δήλωσε on air ότι είναι πρόθυμος να αποκαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου κάνοντάς της προξενιό και μάλιστα με ιδανικό – σύμφωνα με τα λεγόμενά του – γαμπρό.

Επιπλέον, ανέφερε ότι θα φροντίσει τη γέννα της παρουσιάστριας ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, που είναι γυναικολόγος, σε περίπτωση που εκείνη αποφασίσει να γίνει μαμά.

Η παρουσιάστρια γέλασε και αντιμετώπισε με χιούμορ όσα είπε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη και τόνισε ότι θα πρέπει πρώτα να βρεθεί ο κατάλληλος σύζυγος για να κάνει παιδάκι.

«Έχουμε υπόψιν και γαμπρό. Έχουμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, είναι Πόντιος. Ωραίο παλικάρι, ψηλός, φίλος των παιδιών. Είναι 45 ετών. Δεν είναι μεγάλος, πρέπει να υπάρχει μια διαφορά. Καλός, καλή περίπτωση. Ανύπαντρος. Θα το δούμε. Είναι γυναικολόγος. Μην το απορρίπτεις. Δες πρώτα» απάντησε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη.

«Μεγάλος» απάντησε η παρουσιάστρια

«Ανύπαντρος!» επέμεινε ο πατήρ Τανιμανίδης.

«Με γυναικολόγο δεν…» επέμεινε.