Και ενώ η εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου ήταν στον «αέρα», στο πλατό εισέβαλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Καλημέρα, ήρθα για ένα φιλί!» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και καλημέρισε τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου.

Οι δυο παρουσιάστριες του Alpha δεν σταμάτησαν να κάνουν κοπλιμέντα η μια στην άλλη και να είναι αγκαλιασμένες θέλοντας να αφήσουν πίσω την κόντρα που είχε ξεσπάσει την περασμένη εβδομάδα.

Λίγο πριν φύγει από το πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα πήρε το λόγο και θέλησε να λύσει την παρεξήγηση.

«Να λυθεί μια παρεξήγηση! Επειδή κι εγώ και η Σταματίνα είμαστε αυθόρμητες κι επειδή υπάρχει σεβασμός όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Σε καμία περίπτωση δεν μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι “δεν ήθελα να στεναχωρηθείς”. Εντάξει, εγώ το πήρα λίγο αλλιώς, αλλά μιλήσαμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε από την πλευρά της: «Είμαστε άνθρωποι που όταν έχουμε μια παρεξήγηση, τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα κι αν κάποιες στιγμές μπορεί να έχει στεναχωρηθεί η μία από την άλλη χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε το τηλέφωνο κι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Είμαστε εδώ και τα λύνουμε, είμαστε επαγγελματίες, μόνο αγαπημένες ξεκινάμε τη σεζόν».

Τι συνέβη με Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμιτσιλή

Η Κατερίνα Καινούργιου, την περασμένη εβδομάδα, φάνηκε ενοχλημένη με τα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day. Όλα ξεκίνησαν από τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη σχέση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως εκείνη ήταν που γνώρισε το ζευγάρι όταν έβγαινε με τον επιχειρηματία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε μέσα από την εκπομπή της: «Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση που έγινε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ένιωσα λίγο άβολα παιδιά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ένα κορίτσι που έχει προχωρήσει τη ζωή της κι όπως είπε, δεν ήταν για εκείνη η πιο σοβαρή της σχέση, τι χρειάζεται να επικοινωνήσει αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το ότι δεν τον ήθελε ο πατέρας της;».