Για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν ο Θανάσης Πάτρας βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη του MEGA μέσα από την εκπομπή MEGA Καλημέρα. Αν και στην αρχή ακόμα της νέας χρονιάς, ο αγαπημένος παρουσιαστής έπεσε… θύμα φάρσας από την «γειτόνισσα» Δανάη Μπάρκα.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» ετοίμασε μια σπαρταριστή φάρσα στην οποία και τσίμπησε, ελαφρώς, ο Θανάσης Πάτρας. Σύμφωνα με το σενάριο, λοιπόν, ο αρχισυντάκτης της πρωινής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού, Βασίλης Γρηγορόπουλος ζήτησε από τους συνεργάτες του να φορέσουν κάποια μαγιό που τους έφερε για ένα πιο ανάλαφρο, δήθεν, τρέιλερ.

Στον Θανάση Πάτρα, όμως, έμελλε να δοθεί το αποκαλυπτικό μαγιό που μόνο ο… Μπόρατ, στην ομώνυμη ταινία, δεν δίστασε να φορέσει και φυσικά η αντίδραση του ήταν απολαυστική!

«Τι είναι αυτό; Από την ταινία; Να το βάλω εγώ αυτό άνευ ρούχων; Χάρηκα που σας είδα… γεια σας» αναφώνησε, αρχικά, με χαμόγελο ο Θανάσης Πάτρας στο πλατό του MEGA Καλημέρα. «Παιδιά, εδώ κοντεύουμε 50, δεν θα γίνουμε ρεζίλι με το μαγιό του Μπόρατ».