Το όνομα της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά έγινε γνωστό και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την ομοιότητά του με την προηγούμενη. Η ψυχαγωγική εκπομπή της θα λέγεται «Πρωινό μας» κάτι που θυμίζει έντονα στον τίτλο το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο τίτλος της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μετά τα σχόλια των συνεργατών της, η παρουσιάστρια παρατήρησε:

«Πολύ το αναλύουμε ενώ εγώ πιο απλά τα βλέπω τα θέματα των τίτλων. Μπορεί να είναι «όλοι κάνουμε πρωινό και έχουμε πρωινό, αυτό είναι το δικό μας πρωινό». Εγώ έτσι το εξέλαβα, όχι; Οι τίτλοι νομίζω είναι μόνο για την αρχή, γιατί στο τέλος αυτό που θυμάμαι είναι ο παρουσιαστής που μου έδωσε την είδηση».

Για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά -Πρωινό Μας- που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, ρωτήθηκε και ο Γιώργς Λιάγκας και ο παρουσιαστής είπε: «Ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή. Κάπως θα λεγόταν. Τα πρόσωπα παίζουν. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Καλή επιτυχία στη Φαίη και σε μας και σε όλες τις εκπομπές».