Φανερά συγκλονισμένη για την υπόθεση που έχει αφήσει το πανελλήνιο με παγωμένη την ανάσα και αφορά τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα δηλώνει η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις. «Σφίγγεται όχι η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι! Λέμε τι είναι αυτά που συζητάμε» επεσήμανε χαρακτηριστικά κατά την έναρξη της εκπομπής της τη Δευτέρα (4/4).

«Θα ήθελα λίγο να καταλάβω πως είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση που ζούμε να έχουμε σχεδόν αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ακόμα και τον πόλεμο που γίνεται εδώ, δίπλα μας. Πώς είναι δυνατόν, θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει και δεν ξέρω εάν αυτός πρέπει να είναι ψυχολόγος ή οτιδήποτε, οι περισσότεροι να ψάχνουμε να βρούμε τη συνέχεια ενός θέματος που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόρασ

«Βαθιά μέσα μας όλα αυτά που ακούμε δεν μας κάνουν καλό, μας κάνουν κακό»

«Σαν να παρακολουθούμε ένα έργο, ένα σίριαλ σε συνέχειες και να λέμε τι άλλο θα δούμε», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια και αναφέρθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

«Δεν είναι τυχαίο αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση, πραγματικά θα ήθελα να έχω απαντήσεις, πως είναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτή την ιστορία τόσο πολύ ζεστά, βήμα βήμα, να περιμένουμε να ακούσουμε τη κάθε νέα εξέλιξη, ενώ βαθιά μέσα μας όλα αυτά που ακούμε δεν μας κάνουν καλό, μας κάνουν κακό. Σφίγγεται όχι η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι! Λέμε τι είναι αυτά που συζητάμε» ανέφερε η παρουσιάστρια.