Στις 3 Απριλίου του 2012 το Instagram πέρασε στα κινητά και μαζί στην… αιωνιότητα. Δέκα χρόνια μετά – την Πέμπτη (31/3), στον Alpha – οι «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη «ακτινογράφησαν» το εν λόγω ελληνικό κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στα social media στην εγχώρια showbiz.

«Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά, γιατί μόνο έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος. Να μη χάνεσαι. Το καλό με μένα είναι να θέλεις να το μοιραστείς με κάποιους. Εγώ θέλω να το μοιραστώ αυτό γιατί περνάω καλά…» ανέφερε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τους πολλούς followers. Δεν έχω δώσει ποτέ την διαχείριση του account μου σε κανέναν. Πρέπει να ανεβάζεις πράγματα που σου αρέσουν, όχι πράγματα για να μαζέψεις followers. Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media, σε έναν βαθμό ναι. Πρέπει να το ταΐζεις αυτό το τέρας. Προφανώς υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν.

Μου αρέσει που μπορώ να μοιράζομαι πράγματα με πολύ κόσμο, να παίρνω διαφορετικές πληροφορίες για πολλά πράγματα σε ένα λεπτό. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι όλοι λένε την άποψή τους. Το Instagram έχει το θετικό της επιλογής, μπορείς να ακολουθήσεις όποιον θέλεις» τόνισε ο γνωστός παρουσιαστής στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές».