Το Βινύλιο βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 το βράδυ της Παρασκευής (18/3) για το τρίτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος στη δεκαετία του ‘90. Η αρχή έγινε με επιφανείς προσωπικότητες της Ελλάδας που πέρασαν στην αιωνιότητα εκείνη την εποχή, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Και ενώ η συζήτηση και το αφιέρωμα ήταν στον «αέρα», προβλήθηκε μια φωτογραφία… ντοκουμέντο του Χρήστου Κιούση. Στη φωτογραφία αυτή, ανάμεσα σε άλλους ήταν ο Χρήστος Κιούσης στο πλευρό του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

«Ήταν το ΄95, την τελευταία μέρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο προεδρικό μέγαρο. Μας κάλεσε να μας αποχαιρετήσει, έχει καλέσει δημοσιογράφους, πάμε να του σφίξουμε το χέρι.Το πιο αστείο ήταν ότι εγώ ήμουν έξω και διασκέδαζα με τους φίλους μου μέχρι τις 6:15 το πρωί. Και τρώγοντας πατσά στον Ζήκο στην πλατεία Καλογήρων, μού έρχεται μήνυμα από το κανάλι “έλα τώρα φεύγουμε για προεδρικό μέγαρο” και πάω κακήν κακώς να μου σιδερώσει ένα άλλο πουκάμισο η μάνα μου και πάω σε αυτά τα μαύρα τα χάλια» είπε γελώντας ο Χρήστος Κιούσης και ενημέρωσε για την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία.

«Πού να ήξερε ο άνθρωπος τη μαύρη γυαλιστερή οχιά που βρίσκεται πίσω και παραμονεύει!» σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.

«Έκλαψε» από τα γέλια το twitter

Οι χρήστες του twitter έβαλαν τα γέλια με την εμφάνιση του Χρήστου Κιούση και φυσικά τα τιτιβίσματα έπεσαν βροχή.