Έτοιμος να γίνει πατέρας είναι ένας από τους παίκτες του MasterChef αφού το εξομολογήθηκε ο ίδιος στην κάμερα της παραγωγής. Όπως είπε ο Μάριος στο Masterchef το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/02), η σύντροφός του δε γνωρίζει τη μεγάλη του επιθυμία αυτή. Ο Μάρτιος δεν δίστασε να συγκρίνει τα δικά του «θέλω» με αυτά που είχε η περσινή νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη η οποία δήλωνε on air ότι θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό της, Χρήστο και μάλιστα είχε «κλείσει» κουμπαριά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Παιδί θέλω, παιδί θέλω» έτσι θα λέω φέτος εγώ συνέχεια είπε με χιούμορ ο Μάριος.

Ο νεαρός σεφ αποκάλυψε πως αν ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος βαφτίσει το παιδί του, τότε θα το ονομάσει Λεωνίδα, παρόλο που δεν του αρέσει σαν όνομα.

Το ανατρεπτικό δεύτερο Mystery Box

Η δεύτερη διαγωνιστική εβδομάδα του MasterChef ξεκίνησε με ένα ακόμα Mystery Box, αρκετά όμως ανατρεπτικό αφού οι παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν υλικά αναγνωρίζοντας τα μόνο μέσω της αφής και της όσφρησης. «Θα βάλετε τη μάσκα και θα σηκώσετε τα κουτιά. Μέσα στα κουτιά υπάρχουν 20 υλικά. Με οδηγό αφή και όσφρηση, αφού δε θα βλέπετε, πρέπει να διαλέξετε δέκα από τα είκοσι. Ό,τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε, θα το αφαιρείτε από το ξύλο κοπής και θα το ακουμπάτε δίπλα», ήταν οι οδηγίες του Σωτήρη Κοντιζά στους επίδοξους MasterChefs.

Νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος. «Νικητής, πρώτος. Νιώθω δύναμη μέσα μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος», δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.