Μια δανεική μπλούζα «ξεσκέπασε» το νέο… έρωτα στον Άγιο Δομίνικο. Έρωτες και αντιζηλίες υπό τη σκιά του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας που έβγαλε άλλους τρεις παίκτες των Διασήμων προς αποχώρηση, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (7/2) στο Survivor 5. Ο Γιάννης Τσολάκης δάνεισε στο επεισόδιο της Κυριακής (6/2) τη μπλούζα του στη Θωμαΐδα και κάπως έτσι άναψαν «φωτιές».

Μπορεί να είχε δημιουργηθεί ένα φλερτ ανάμεσα στον Γιάννη και τη Σοφιάννα, ωστόσο φαίνεται πως η Θωμαΐς είναι εκείνη που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Συγκεκριμένα η παίκτρια δανείστηκε την μπλούζα του Γιάννη γιατί κρύωνε λέγοντάς του πως πηγαίνει με τα μάτια της.

Το ίδιο επανέλαβε η Μαίη στον Γιώργο Λιανό και την απάντησή της για τον Γιάννη Τσολάκη δεν άφησαν ασχολίαστη κάποιες.

Για την ακρίβεια, η Σοφιάννα Αβραμάκη κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν άντεξαν και σχολίασαν τα όσα άκουσαν: «Κοίτα η αλήθεια είναι ότι πήγαινε με τα μάτια της, το άκουσα και αυτό σε κάποια φάση. Η αλήθεια είναι πως τόσο καιρό τον είχε γδύσει με τα μάτια της τώρα τον έγδυσε και κυριολεκτικά… του πήρε την μπλούζα».

Ποντίκι δάγκωσε και τη Μυριέλλα

Οι παίκτες του Survivor 5 έχουν να αντιμετωπίσουν στα τελευταία επεισόδια και τα ποντίκια εκτός από τις καιρικές συνθήκες και την πείνα.

Μετά τον Απόστολο Ρουβά, πάνω στο πρόσωπο του οποίου έπεσε το γνωστό τρωκτικό και ξύπνησε τους Διάσημους με την επίσκεψή του τη νύχτα, αυτή τη φορά ο ποντικός προτίμησε την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία πετάχτηκε φωνάζοντας.

«Κάτι με δάγκωσε όπως η γάτα μου» είπε. Μόνο που δεν ήταν η γάτα της.

Μιλώντας στην κάμερα στην προσωπική της συν έντευξη, περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια πώς ένιωσε το δάχτυλό της στον… οισοφάγο του τρωκτικού.

«Είναι αυτό που νιώθεις κάτι μυτερά δοντάκια με πολλή δύναμη. Ευτυχώς δεν μου έκοψε κομμάτι. Αλλά δεν ήταν γατάκι».

Παράλληλα δήλωσε ότι θα κοιμάται πλέον δίπλα στη φωτιά από τον φόβο της.

«Θα κοιμάμαι στη φωτιά κάτω στα χώματα και δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι».