Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με εντάσεις, καθώς ο Γιώργος Κατσαούνης δεν μπορεί να πιστέψει την στάση των Μπλε απέναντι του.

Ο ίδιος εξαπέλυσε τα «πυρά» του με αφορμή την αναστάτωση στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, ενώ δήλωσε ότι εάν φύγει, η ομάδα του πρόκειται να μείνει νηστική.

«Χθες κατάλαβαν ότι αν φύγω δεν πρόκειται να πάρουν ούτε έπαθλο ούτε φαγητό ποτέ και θα μείνουν νηστικό. Ξαφνικά όλοι έγιναν καλοί μαζί μου κι ήθελαν να στηρίξουν τον Γιώργο, που είναι σαν μικρός αδερφός. Ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν, ούτε μου έχουν πάρα πολλή αγάπη και συμπάθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «απλώς σου λέει ας μείνουμε εμείς εδώ οι παλιοί για να βγάλουμε ξανά τον Γιώργο στον τάκο, μετά από δύο τρεις εβδομάδες για να βρούνε μια δικαιολογία και πρόφαση. ‘Έβαλαν τον Ανδρέα γιατί είναι καινούριος και δεν θα έχουν τύψεις για να το ρίξουν στο συναισθηματικό κομμάτι και την Άσπα που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην πραγματικότητα».

Βέβαια, οι εντάσεις δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς Σοφιάννα και Πελαγία σχολίασαν με αρκετά ειρωνικό τρόπο την Θωμαΐς αλλά την συμπεριφορά της προς τον Γιάννη Τσολάκη.

Όλο αυτό λοιπόν το γεγονός σχολίασαν Σοφιάννα και Πελαγία με αρκετά ειρωνικό τρόπο, ξεκαθαρίζοντας πως… Μέη και Γιάννης δεν υπάρχει παρά μόνο Σοφιάννα και Γιάννης.
Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει… Μέη και Γιάννης, αλλά μόνο Σοφιάννα και Γιάννης.

Αντιθέτως, το μόνο άτομο που φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο καινούργιο επεισόδιο του Survivor 5, είναι η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η παίκτρια των Κόκκινων είπε στη κάμερα πως «είδα στον ύπνο μου τον John» και σημείωσε ότι «έχουμε ψυχική ένωση».