Το γυαλί ανάμεσα στους Μαχητές και τον Γιώργο Κατσαούνη… θρυμματίστηκε, ο «τσακατσούκας» αποτελεί πλέον πρόβλημα για την υπόλοιπη ομάδα των Μπλε και στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/1), Survivor 5 το σχέδιο για την εξόντωσή του μπήκε ήδη σε εφαρμογή.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη «βόμβα» που έσκασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώπιον όλων σε προηγούμενο συμβούλιο. Ότι δηλαδή ο Θεσσαλός και ο Σάββας προσέγγισαν τη Μυριέλλα για να επηρέασουν την κρίση της στην ψηφοφορία των Κόκκινων με απώτερο σκοπό να διώξουν συγκεκριμένα άτομα της ομάδας των μπλε.

Και ενώ ο Σάββας το παραδέχτηκε και ξέφυγε της οργής, ο Κατσαούνης μπήκε στο στόχαστρο της ομάδας ως ηθικός αυτουργός της ραδιουργίας. «Αισθάνομαι αδικημένος πάρα πολύ γιατί σκίζομαι για αυτή την ομάδα.

Πιστεύω σαν Γιώργος Κατσαούνης – “τσακατσούκας”» ότι με φοβούνται σαν παίκτη και ότι πάτησαν σε μία ευκαιρία για να με διώξουν. Ο Σάββας έχει πολύ καλό λόγο και φαίνεται ότι εγώ είμαι φταίχτης. Ο Σάββας έχει σπουδάσει να παίζει με την ψυχολογία των άλλων στην Αγγλία» είπε στην προσωπική του συνέντευξη ο Θεσσαλός.

Οι Μπλε του γύρισαν την πλάτη και μάλιστα έχουν αρχίσει να στήνουν σχέδιο για να είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από τους κόλπους τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Θέλω την βοήθειά σας από όλους. Ξεκάθαρα, ωραία κι όλοι μαζί. Να βγει κάποιος απέναντι στον Γιώργο και με αυτά που βλέπει ο κόσμος να φύγει. Πρέπει να φύγει». Ο Σάββας Κάλφας πρότεινε να βγει ο ίδιος απέναντι στον Γιώργο Κατσαούνη, αν κι οι συμπαίκτες του θεώρησαν ότι αυτό είναι μεγάλο ρίσκο.

Όμως, στο Twitter δεν αρέσουν στα στημένα παιχνίδια και έτσι αμφότεροι «στολίστηκαν» δεόντως από τους φαν του ριάλιτι, οι οποίοι υποσχέθηκαν πως οι τακτικές τους θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ.

Δεν συμφωνεί η Ασημίνα

Καθόλου δεν συμφωνεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τα λεγόμενα του Σπύρου Μαρτίκα και τα… μαγειρέματά του.

Συγκεκριμένα ο παίκτης προσπάθησε να βρει ένα σχέδιο για να απαλλαγεί η ομάδα του από την παρουσία του Γιώργου Κατσαούνη. Η Ασημίνα είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω όποιος και να βγει δίπλα στον Γιώργο… έφυγε. Ο Σπύρος δεν θέλει να δώσει τον Σάββα, αλλά άκουσα που είπε για την Πελαγία επειδή νομίζει ότι έχει κοινό. Της το είπα και δεν το θεωρώ σωστό. Εγώ είπα ότι είπε χθες. Με στενοχώρησε πολύ αυτό που είπε. Μην τον πιάσω και του πω να ψηφίσει εμένα για να τελειώνει το θέμα. Με το που πήρε την ασυλία ο Σπύρος λέω άλλη μια εβδομάδα».

Απογοητευμένη, όμως, είναι και η Μυριέλλα Κουρεντή από την στάση του Γιώργου Κατσαούνη απέναντί της, τη μη παραδοχή της «προδοσίας» του στην ομάδα του, τις κατηγορίες του σε εκείνη ότι τον εκμεταλλεύτηκε και σε δηλώσεις της έριξε τίτλους τέλους στη σχέση τους. «Μετά από τα χθεσινά λεγόμενα του Γιώργου στο συμβούλιο, έχω να πω ότι ήρθε και το διαζύγιο. Πλέον δεν θέλω καμία επαφή μαζί του, τον θεωρώ επικίνδυνο πρώτα για τον εαυτό του και μετά για όλους τους υπόλοιπους» δήλωσε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η Μυριέλλα είναι εγώ πριν 10 χρόνια, πιστεύει σε πρίγκιπες»

Για το φλερτ τώρα που υπήρξε ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, τοποθετήθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είναι οι δύο κοντινοί άνθρωποι της ηθοποιού στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διάσημων που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Μυριέλλα δήλωσε πως, όταν η Μυριέλλα κατάλαβε ότι είχε πλάσει στο μυαλό της το ιδανικό και τελικά δεν ήταν όπως το φανταζόταν, ενώ στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι έτσι ήταν και η ίδια στο παρελθόν.

Η Ναυσικά είπε χαρακτηριστικά:«Δεν υποστηρίζω την Μυριέλλα, καταλαβαίνω την Μυριέλλα. Η Μυριέλλα είναι η Ναυσικά 10 χρόνια πριν…πιστεύει σε πρίγκιπες και σε άσπρα άλογα. Πιστεύει στα παραμύθια, στην καλοσύνη των ανθρώπων».

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν ότι ερωτεύτηκε αυτό που είναι σου άρεσε αυτό που είχες πλάσει στο μυαλό σου ένα ιδανικό… μόλις είδε ότι δεν είναι ιδανικό… δεν είναι ο πρίγκιπας της, τελείωσε».